Results 1 to 6 of 6

Thread: Call of Duty Black Ops DLC Problem

  1. #1
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    3
    Rep Power
    13

    Default Call of Duty Black Ops DLC Problem

    Hello, i have a Problem with the DLC´s from Call of Duty Black Ops 1 & 2

    i have Downloaded the DLC´S from here.

    And i use this Game Releases:
    Call.of.Duty.Black.Ops.XBOX360-COMPLEX
    Call.of.Duty.Black.Ops.RARFIX.XBOX360-COMPLEX
    Call.of.Duty.Black.Ops.II.XBOX360-IMARS

    DLC´s ar in the right folder on HDD1 and all DLC are Unlocked.

    But when is start the Game i become an Error, that the DLC i have is not working with the game i have.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    602
    Rep Power
    53787

    Default Re: Call of Duty Black Ops DLC Problem

    you might need a title update to make the game work with the dlc.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    3
    Rep Power
    13

    Default Re: Call of Duty Black Ops DLC Problem

    I have tried, as always, to download the DU on the FSD. Sorry, no more TU`s appear to me there.
    Where can I download the Manuel?
    And in which folder must?
    thank you

  4. #4
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    3
    Rep Power
    13

    Default Re: Call of Duty Black Ops DLC Problem

    Where do I get the title update for COD to?
    And where I have to hinkopieren?
    Unfortunately, the download from the FSD will no longer

  5. #5
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Valhalla
    Posts
    119
    Rep Power
    19

    Default Re: Call of Duty Black Ops DLC Problem

    Go check out xboxunity for your TU's. if that doesnt work then get Aurora and download TUs with that
    If i helped in anyway a +Rep would be appreciated

  6. #6
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    NetherRealm
    Posts
    454
    Rep Power
    108

    Default Re: Call of Duty Black Ops DLC Problem

    DLC for first Black Ops is region and country locked, which means if you have spanish version of the game, you also need spanish DLC.

    Black Ops 2 is not region or country locked, so you can use any DLC with any version of the game.

    DLC files needs also patching with HEX editor. Try to find my Nuketown fix and use this method on all DLC files. That should help.

Similar Threads

  1. Call of duty black ops 2 vengence dlc jtag xbox region problem
    By deepesh in forum Xbox360 General Help
    Replies: 1
    Last Post: 14th August 2013, 01:11 AM
  2. call of duty black ops2 black scrren problem .
    By warlord123 in forum Xbox360 Game Help
    Replies: 9
    Last Post: 23rd April 2013, 08:21 PM
  3. Call of Duty Black Ops Black Screen
    By jecoy66 in forum Xbox360 General Help
    Replies: 9
    Last Post: 12th April 2011, 02:45 AM
  4. Replies: 24
    Last Post: 9th October 2010, 07:34 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Please contact us for your DMCA OR Abuse Requests via
dmca@xbox360iso.com
Xbox360ISO website is not endorsed by or affiliated with Xbox and/or Microsoft Corporation.
eXTReMe Tracker