Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: New 4TB WD HDD detected on remote but not ISO Menu.

  1. #11
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Edinburgh,Scotland
    Posts
    3,963
    Rep Power
    235

    Default Re: New 4TB WD HDD detected on remote but not ISO Menu.

    Quote Originally Posted by mar789 View Post
    Well when I plug my HDD and click eject it never auto closes and loads mixed media disk. No matter how long I wait it will never do it.
    It's supposed to do that on dvd menu then u click mixed media discs and go to pictures, and select Ur iso
    Edinburgh PHAT 360 Flash Service
    http://www.xboxgamebackups.info/

  2. #12
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Kanada
    Posts
    63
    Rep Power
    23

    Default Re: New 4TB WD HDD detected on remote but not ISO Menu.

    Quote Originally Posted by dufc1983 View Post
    It's supposed to do that on dvd menu then u click mixed media discs and go to pictures, and select Ur iso
    Mixed media disk never gets loaded though, I was using it before on my 3TB Seagate died and can't get it to work on my 4TB WD My Book.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. ext. hdd not being detected...
    By SonsofOcelot in forum JTAG/RGH Help
    Replies: 0
    Last Post: 9th February 2014, 02:46 AM
  2. Only 2 of 4 gb ram detected on PC
    By jacobleb420 in forum PC General Help
    Replies: 19
    Last Post: 19th February 2013, 10:03 PM
  3. Replies: 13
    Last Post: 26th July 2012, 04:16 AM
  4. 360 HDD Not being detected
    By HiTek in forum Xbox360 Hardware Talk
    Replies: 3
    Last Post: 29th September 2010, 03:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Please contact us for your DMCA OR Abuse Requests via
dmca@xbox360iso.com
Xbox360ISO website is not endorsed by or affiliated with Xbox and/or Microsoft Corporation.
eXTReMe Tracker