Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 30

Thread: Can't Connect To Xk3y Wifi Dongle

  1. #1
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5,039
    Rep Power
    220

    Default Can't Connect To Xk3y Wifi Dongle

    Ok so I have an Xk3y set up and working great and I wanted to try out the Wifi dongle. I put in all my details in the CFG file and updated and everything seems fine apart from in the menu on the remote there's no IP.
    It must be something to do with the way I've set my CFG files up so if someone can have a look and tell me what I've done wrong I'd be very grateful.

    '##::::'##::'#######:::'#######::::'#####:::'##:::'##:'########:'##:::'##:
    . ##::'##::'##.... ##:'##.... ##::'##.. ##:: ##::'##:: ##.....::. ##:'##::
    :. ##'##:::..::::: ##: ##::::..::'##:::: ##: ##:'##::: ##::::::::. ####:::
    ::. ###:::::'#######:: ########:: ##:::: ##: #####:::: ######:::::. ##::::
    :: ## ##::::...... ##: ##.... ##: ##:::: ##: ##. ##::: ##...::::::: ##::::
    : ##:. ##::'##:::: ##: ##:::: ##:. ##:: ##:: ##:. ##:: ##:::::::::: ##::::
    ##:::. ##:. #######::. #######:::. #####::: ##::. ##: ########:::: ##::::
    ..:::::..:::.......::::.......:::::.....::::..::::..::........:::::..:::::

    ###### Language setting ######
    #LANGUAGE=SCN #Simplified Chinese
    #LANGUAGE=KOR #Korean
    #LANGUAGE=JPN #Japanese
    #LANGUAGE=TCN #Traditional Chinese
    #LANGUAGE=RUS #Russian
    #LANGUAGE=DEN #Danish
    #LANGUAGE=DEU #German
    #LANGUAGE=ENG #English
    #LANGUAGE=ESP #Spanish
    #LANGUAGE=FRA #French
    #LANGUAGE=IND #Indonesian
    #LANGUAGE=ITA #Italian
    #LANGUAGE=NED #Dutch
    #LANGUAGE=NOR #Norwegian
    #LANGUAGE=POL #Polish
    #LANGUAGE=POR #Portugese
    #LANGUAGE=ROM #Romanian
    #LANGUAGE=SWE #Swedish
    #LANGUAGE=TUR #Turkish

    LANGUAGE=ENG

    \\\\\\\\ Alternate Slim FW handling For JungleFlasher Dumps \\\\\\\\\\\\\\
    \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ 9504 labeled 0225=7,\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
    \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ 0401 labeled 0225=8,\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
    \\\\\\\\\\ lizard dumps Auto detected, All other Slims enter 0 \\\\\\\\\\\
    \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Remove the Entry for Phats\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

    ALTSLIMFW=0

    ++++++++++++++++++++++++++++++++WiFi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    SSID=ThomsonD71D58

    #Set WPA OR WEP (not both). If neither is selected XK will expect an open WiFi network
    #IF using WPA set your WiFi key
    #PSK=

    #IF using WEP set your WEP HEX key
    #WEP=B2EBB81ADF

    #Set IP (optional NETMASK) to use a static IP, if neither XK will use DHCP
    #IP=192.168.0.45
    #NETMASK=255.255.255.0

    +++++++++++++++++++++++Unique Wifi Dongle Key+++++++++++++++++++++++++++++

    KEY=4b68bc099be8f2be

    +++++++++++++++++++++++++++isoMENU flag Y/N On/Off++++++++++++++++++++++++

    MENUISO=Y

    +++++++++++++++++++++++++++dvdMENU flag Y/N On/Off++++++++++++++++++++++++

    MENUDVD=N

    +++++++++++++++++++++++++RESUMELAST flag Y/N On/Off+++++++++++++++++++++++

    RESUMELAST=N

    +++++++++++++++++++++++++HDD Keepalive (in seconds)+++++++++++++++++++++++

    HDKEEPALIVE=0

    !!!!!!!!!!!!!!!Do Not Remove Empty lines above This Text!!!!!!!!!!!!!!!!!!




    -#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-# http://xk3y.com #-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#

    Look fine to me but I am tired so have probably missed something.

    Cheers guys.
    St.Tantrums Flashing and Reset Glitch Service.
    Have your console modded by a respected long time member who's been in the business for many, many moons.

    http://www.xbox360iso.com/st-tantrums-uk-t596028.html

  2. #2
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    high
    Posts
    1,976
    Rep Power
    165

    Default Re: Wifi Donle Not SHowing An IP On XK3Y

    im in exactly the same boat matey have been for a while now lol

    only thing diff from mine to yours is i use wep, menuiso-n, menudvd-y, resumelast-y,hddkeepalive-30

    all mine is correct too

    i dont have an ip on the remote either, and it doesnt bloody work lol
    iv scoured for a driver for it but no luck
    "RALINK RA2870 USB WIRELESS LAN CARD DRIVER" or so says driver genius

    came here looking how to swap second disc of ds3 on xk3y lol (eject button )

    +REP ME > REP WHORE

    "save the earth" - i keep all my stuff there !



  3. #3
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Brooklyn, New York
    Posts
    1,840
    Rep Power
    52

    Default Re: Wifi Donle Not SHowing An IP On XK3Y

    if its driver related download driverscanner with everything plugged in and let it scan then update ur drivers u need to crack or buy the program

  4. #4
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    high
    Posts
    1,976
    Rep Power
    165

    Default Re: Wifi Donle Not SHowing An IP On XK3Y

    driver genius is the same mate and it cant download it either... im not even sure it is driver related but iv tried everything else and when you plug in a/any usb you want to hear the reassuring "bong-bing" not "bong-bong-bong" which i get ??? its f ucking anoying

    +REP ME > REP WHORE

    "save the earth" - i keep all my stuff there !



  5. #5
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Brooklyn, New York
    Posts
    1,840
    Rep Power
    52

    Default Re: Wifi Donle Not SHowing An IP On XK3Y

    Quote Originally Posted by marster View Post
    driver genius is the same mate and it cant download it either... im not even sure it is driver related but iv tried everything else and when you plug in a/any usb you want to hear the reassuring "bong-bing" not "bong-bong-bong" which i get ??? its f ucking anoying
    try it with driverscanner trust me its cracked on thepiratebay

  6. #6
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    high
    Posts
    1,976
    Rep Power
    165

    Default Re: Wifi Donle Not SHowing An IP On XK3Y

    did you sort it ST T ?

    +REP ME > REP WHORE

    "save the earth" - i keep all my stuff there !



  7. #7
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    147
    Rep Power
    15

    Default Re: Wifi Donle Not SHowing An IP On XK3Y

    I take it yall heard about the iso menu crap huh? I ordered 3 wifi dongles yesterday. I hope they won't be a pain in the *** to set up.

  8. #8
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5,039
    Rep Power
    220

    Default Re: Wifi Donle Not SHowing An IP On XK3Y

    Ok it can't be driver related because everything is Xk3y based, we don't ever need to plu the dongle into our PCs. Even though I just did and it happily installed the drivers for it to use as a Wifi card.

    It has to be the settings in the cfg file.

    Ok so here are all the needed details so if someone could please just set me up the cfg file I'd be very grateful.

    SSID: ThomsonD71D58
    Wireless Key: B2EBB81ADF (I'm not sure if this is WEP or PSK)
    IP: Supposedly this can be anything or even blank
    Netmask: This is always 255.255.255.0

    It SHOULDN'T be this damn complicated!

    In the guide it says this:

    I have a WEP protected network with DHCP
    Enter the SSID field and the WEP field (WEP must be in hexadecimal format) and remove
    the other fields.

    ● I have a WPA protected network with DHCP
    Enter the SSID field and the PSK field, remove the other fields.
    ● I have an unprotected network with DHCP
    Only enter the SSID field, remove the other fields

    Remove WHAT other fields???? This is whee our issues are I think.

    I've just shelled out on a bloody powered USB hub for this thing as well.
    St.Tantrums Flashing and Reset Glitch Service.
    Have your console modded by a respected long time member who's been in the business for many, many moons.

    http://www.xbox360iso.com/st-tantrums-uk-t596028.html

  9. #9
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Cambridge
    Posts
    114
    Rep Power
    25

    Default Re: Wifi Donle Not SHowing An IP On XK3Y

    You need to remove the "#" from the start each line that you are using so the xk3y can read it. The Wifi section should look like:

    SSID=ThomsonD71D58

    #Set WPA OR WEP (not both). If neither is selected XK will expect an open WiFi network
    #IF using WPA set your WiFi key
    #PSK=

    #IF using WEP set your WEP HEX key
    WEP=B2EBB81ADF

    #Set IP (optional NETMASK) to use a static IP, if neither XK will use DHCP
    IP=192.168.0.45
    NETMASK=255.255.255.0



    Quote Originally Posted by ty222 View Post
    this may sound stupid but is homemade a brand

  10. #10
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5,039
    Rep Power
    220

    Default Re: Wifi Donle Not SHowing An IP On XK3Y

    Well I've got a bit closer with this:

    '##::::'##::'#######:::'#######::::'#####:::'##:::'##:'########:'##:::'##:
    . ##::'##::'##.... ##:'##.... ##::'##.. ##:: ##::'##:: ##.....::. ##:'##::
    :. ##'##:::..::::: ##: ##::::..::'##:::: ##: ##:'##::: ##::::::::. ####:::
    ::. ###:::::'#######:: ########:: ##:::: ##: #####:::: ######:::::. ##::::
    :: ## ##::::...... ##: ##.... ##: ##:::: ##: ##. ##::: ##...::::::: ##::::
    : ##:. ##::'##:::: ##: ##:::: ##:. ##:: ##:: ##:. ##:: ##:::::::::: ##::::
    ##:::. ##:. #######::. #######:::. #####::: ##::. ##: ########:::: ##::::
    ..:::::..:::.......::::.......:::::.....::::..::::..::........:::::..:::::

    ###### Language setting ######
    #LANGUAGE=SCN #Simplified Chinese
    #LANGUAGE=KOR #Korean
    #LANGUAGE=JPN #Japanese
    #LANGUAGE=TCN #Traditional Chinese
    #LANGUAGE=RUS #Russian
    #LANGUAGE=DEN #Danish
    #LANGUAGE=DEU #German
    #LANGUAGE=ENG #English
    #LANGUAGE=ESP #Spanish
    #LANGUAGE=FRA #French
    #LANGUAGE=IND #Indonesian
    #LANGUAGE=ITA #Italian
    #LANGUAGE=NED #Dutch
    #LANGUAGE=NOR #Norwegian
    #LANGUAGE=POL #Polish
    #LANGUAGE=POR #Portugese
    #LANGUAGE=ROM #Romanian
    #LANGUAGE=SWE #Swedish
    #LANGUAGE=TUR #Turkish

    LANGUAGE=ENG

    \\\\\\\\ Alternate Slim FW handling For JungleFlasher Dumps \\\\\\\\\\\\\\
    \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ 9504 labeled 0225=7,\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
    \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ 0401 labeled 0225=8,\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
    \\\\\\\\\\ lizard dumps Auto detected, All other Slims enter 0 \\\\\\\\\\\
    \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Remove the Entry for Phats\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

    ALTSLIMFW=0

    ++++++++++++++++++++++++++++++++WiFi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    SSID=ThomsonD71D58

    PSK=B2EBB81ADF

    IP=192.168.0.32

    NETMASK=255.255.255.0

    +++++++++++++++++++++++Unique Wifi Dongle Key+++++++++++++++++++++++++++++

    KEY=4b68bc099be8f2be

    +++++++++++++++++++++++++++isoMENU flag Y/N On/Off++++++++++++++++++++++++

    MENUISO=N

    +++++++++++++++++++++++++++dvdMENU flag Y/N On/Off++++++++++++++++++++++++

    MENUDVD=N

    +++++++++++++++++++++++++RESUMELAST flag Y/N On/Off+++++++++++++++++++++++

    RESUMELAST=N

    +++++++++++++++++++++++++HDD Keepalive (in seconds)+++++++++++++++++++++++

    HDKEEPALIVE=0

    !!!!!!!!!!!!!!!Do Not Remove Empty lines above This Text!!!!!!!!!!!!!!!!!!




    -#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-# http://xk3y.com #-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#

    The Xk3y shows an IP etc but I just can't connect to it eithr on my PC or Android device. If you see any errors what I've made could you please correct them so I can update the Xk3y again. They sure don't make it simple for us.
    Cheers mate.
    St.Tantrums Flashing and Reset Glitch Service.
    Have your console modded by a respected long time member who's been in the business for many, many moons.

    http://www.xbox360iso.com/st-tantrums-uk-t596028.html

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. xk3y dongle help
    By marster in forum ODDE General Chat
    Replies: 6
    Last Post: 6th February 2013, 04:06 PM
  2. wifi dongle with xkey
    By kterka in forum Xbox360 Chat
    Replies: 5
    Last Post: 30th January 2013, 10:45 PM
  3. Boosting usb/dongle internet wifi signal??
    By dutchdude in forum PC General Chat
    Replies: 3
    Last Post: 6th June 2012, 06:52 PM
  4. Replies: 18
    Last Post: 6th November 2011, 03:30 AM
  5. How to connect to live with dongle wireless
    By johnno2 in forum Xbox360 Tutorials
    Replies: 2
    Last Post: 19th March 2011, 11:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Please contact us for your DMCA OR Abuse Requests via
dmca@xbox360iso.com
Xbox360ISO website is not endorsed by or affiliated with Xbox and/or Microsoft Corporation.
eXTReMe Tracker